Gembird WiFi Repeater

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Gembird WiFi Repeater

Gembird WiFi Repeater

- Vergroot je draadloze netwerk
- Inzetbaar als repeater en Access-point
- Snelheden tot 300Mbps
- 300Mbps netwerkpoort
- Nederlandstalige handleiding
- Kleur: Wit of Zwart

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 49,95
Voor: € 12,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

De allernieuwste WiFi Versterker van het bekende merk Gembird voor jou! Met deze handige en vernieuwde versterker kun je jouw WiFi bereik opvangen en doorzenden. Vandaag extra goedkoop van 52,95 voor slechts 17,95 euro (OP=OP). Hij is een stuk compacter geworden en ze hebben zelfs aan het design gedacht. Het resultaat is verbluffend.

De WiFi versterker is een handig apparaat. Met deze techniek kunt u uw bestaande WiFi signaal (range of bereik) opvangen en doorsturen naar een verder gelegen punt. Een bestaand bereik van 10 meter op uw bestaande WiFi (dit meet u vanaf uw WiFi router tot het punt dat er een zwak of zelfs geen verbinding meer is) is eenvoudig uit te breiden.

Plaats de Gembird WiFi Range Extender in een stopcontact op een acceptabel punt bijvoorbeeld op de 1e verdieping of de woonkamer. Hiermee zit je ongeveer 6 meter van jouw wifi router, de Gembird versterker zal vanaf dat punt jouw WiFi singaal opvangen en vanaf daar weer beschikbaar stellen. Je kunt meerdere repeaters achter elkaar plaatsen, zo kun je ook een Gembird WiFi versterker plaatsen op zolder, in de garage, tuinhuis of zelfs bij de buren. Dankzij het compacte design is hij zeer handzaam en de installatie is letterlijk in een handomdraai voor elkaar.

Extra informatie

ean 8716309079204
Verzendkosten 5.95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Vergroot je draadloze netwerk
- Inzetbaar als repeater en Access-point
- Snelheden tot 300Mbps
- 300Mbps netwerkpoort
- Nederlandstalige handleiding
- Kleur: Wit of Zwart