Unieke oprolbare piano

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Unieke oprolbare piano

Unieke oprolbare piano

- 49 standaard toetsen
- 100 tonen
- 100 ritme instrumenten
- Digitaal display
- Luidspreker
- Werkt op 4 AA batterijen/AC adapter

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 149,95
Voor: € 49,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Deze meeneem piano is een uniek muziekinstrument voor iedereen die van muziek houdt. Maar, voor de echt pianoliefhebbers onder ons is het gewoon een must have!

Doordat je de toetsen in een handomdraai op kunt rollen is die niet alleen makkelijk mee te nemen, het maakt de draagbare piano ook nog eens een aparte en originele verschijning. De Roll Up Piano is een ware uitkomst om je piano mee op vakantie te nemen, mee op bezoek te nemen of gezellig tijdens een dagje uit. Maar er is meer, want deze meeneem piano is ideaal voor mensen die niet zoveel ruimte in huis hebben om een piano neer te zetten. De Roll Up Piano zorgt dan voor de ulltieme oplossing, deze meeneem piano heeft namelijk niet veel ruimte nodig en werkt toch zoals een echte piano werkt.

Met 49 standaard toetsen, 100 tonen en 100 ritme instrumenten liegt dit er niet om. Verder heeft deze oprolbare piano een digitaal display, een luidspreker en een koptelefoonaansluiting. Bovendien werkt de Roll Up Piano op 4 AA batterijen of op een AC adapter.
Let op, batterijen of adapter zijn niet inclusief. Deze moeten dus apart aangeschaft worden.

Je hoeft dus niet perse elektriciteit bij de hand te hebben om elk gewenst gezelschap te voorzien van jouw gezellige deuntje. Kortom, een gezellige, aparte, leuke en sfeervolle gadget voor elke muziekliefhebber!

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - 49 standaard toetsen
- 100 tonen
- 100 ritme instrumenten
- Digitaal display
- Luidspreker
- Werkt op 4 AA batterijen/AC adapter