TRX pakket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • TRX pakket

TRX pakket

- Overal te gebruiken
- Gehele lichaam trainen
- Trainen zonder blessures
- Eenvoudig op te bergen
- Fit en gezond 2014

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 199,95
Voor: € 59,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Het geschikte moment dus om aan uw lichaam en gezondheid te werken is vandaag. Daarom hebben wij vandaag voor u het TRX pakket.

De ervaring leert dat je de beslissing moet nemen om te zeggen, ik start vandaag, nu! Met deze vorm van training ontwikkelt u een sterke core, verbetert u uw sportprestaties en voorkomt u blessures. Met TRX professional optimaliseert u uw training waar u maar wilt: meer resultaten in minder tijd!

De TRX force training kit in het kort: Gebruik makend van de comfortabele grips voor handen en voeten kunt u trainen vanuit elke gewenste positie De veelzijdigheid van TRX maakt het mogelijk om de intensiteit van de oefeningen aan te passen aan ieder fitness niveau. Het is dus zowel geschikt voor beginners en gevorderden. Door eenvoudigweg van positie te veranderen maakt u elke oefening zwaarder of lichter voor een snelle, effectieve workout

Trainen met TRX doet een beroep op kracht en stabiliteit in de core de vorm van Kinetic Chain Movement. U traint de spieren niet afzonderlijk, maar in ketens. Hierbij vormen de buik en de onderrug de kern van de beweging.

Het TRX pakket bestaat uit: TRX Suspension Trainer met comfortabele hand grips en geïntegreerde voetsteunen voor grondoefeningen Force DVD&Guide Een deuranker Een TRX Opbergzak

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Overal te gebruiken
- Gehele lichaam trainen
- Trainen zonder blessures
- Eenvoudig op te bergen
- Fit en gezond 2014