Toolwelle Chip LED Werklamp 10W

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Toolwelle Chip LED Werklamp 10W

Toolwelle Chip LED Werklamp 10W

- Wattage: 10 - Oplaadbare krachtige accu - Led Technologie - Voor binnen en buiten IP65 - Instelbare verlichtingshoek - Accu Brandtijd volle sterkte 4 uur - Complete set, Plug en Play

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 49,95
Voor: € 19,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Er is in werklampenland een hoop te koop, vandaag bieden we u dan ook wat speciaals voor een uiterst lage prijs. Immers deze normaal ogende LED werklamp is niet zomaar een werklamp maar een die voorzien van een uiterst sterke accu! Hierdoor eenvoudig oplaadbaar een ook op locaties zonder stroomaansluiting te gebruiken.

Meenemen, ophangen, draaien: helder aan de slag in het licht op welke plek dan ook dankzij deze bouwlamp. Nooit meer gedoe met een peer aan een draad in een kooitje; dit is handigheid ten top en heel lastig kapot te krijgen. Deze lamp maakt iedere klus mogelijk, hoe donker de hoek waarin u werkt ook is. Voorzien van een handige oplaadbare accu en ook op locaties zonder stroomaansluiting te gebruiken. Altijd en overal licht!

De totale brandtijd van deze compacte en stevige bouwlamp is een indrukwekkende 4 uur. Maar mocht u tegen die tijd nog niet klaar zijn met de taak, dan is hij ook eenvoudig op het elektriciteitsnet (220V) aan te sluiten. Handig! De lamp is voorzien van IP65 certificaat en daardoor geschikt voor binnen en buiten gebruik. Deze lamp maakt iedere klus mogelijk, hoe donker de hoek waarin u werkt ook is. LED is beroemd om zijn energiezuinigheid en daarmee dus ook nog eens goed voor uw portemonnee. De lamp is zoals gezegd ook in de buitenlucht te gebruiken en met de instelbare hellingshoek heeft u bij elke klus het juiste licht. Neem hem aan zijn praktische hengsel overal mee naar toe. 

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Wattage: 10 - Oplaadbare krachtige accu - Led Technologie - Voor binnen en buiten IP65 - Instelbare verlichtingshoek - Accu Brandtijd volle sterkte 4 uur - Complete set, Plug en Play