Survival Bracelet

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Survival Bracelet

- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 24,95
Voor: € 6,95
+ € 3,95 verzendkosten

Details

Dankzij deze Survival Bracelet zit je nooit meer zonder een goed stuk touw. Touw is een van de meest essentiële dingen die je nodig hebt tijdens het overleven. 

Of je nu een onderkomen moet maken, je etenswaren buiten bereik van beren moet hangen of een medische noodsituatie te lijf moet gaan, touw heb je altijd nodig. Met de Survival Bracelet heb je altijd ruim 3.5 meter paracord bij je. Daarnaast is deze paracord armband ook nog eens voorzien van een noodfluit.

De armband
De armband is gemaakt van professioneel Paracord met een breekkracht van ruim 150kg. In gevlochten staat is de lengte van de armband 18cm (Excl. gesp).

Tijdens een noodsituatie ontrafel je de band en heb je in een handomdraai beschikking over enkele meters draad. Survival armbanden zijn ideaal voor kamperen, jacht, wandelen etc.

Het touw kan worden gebruikt voor alles dat veel kracht en duurzaamheid vereist. Het touw is nog verder uit elkaar te halen in dunne draden voor vissen, boogdraad, naaidraad, vallen en andere survival- en noodtoepassingen.

Paracord
Paracord is een extreem stevig koord dat gemaakt is uit verschillende nylon vezels. Hierdoor ontstaat een touwsoort die extreem stevig is en tevens licht van gewicht. Daarnaast is paracord bestand tegen vuil en droogt het snel wanneer het in aanraking met water is geweest.

Paracord werd voorheen voornamelijk door militairen gebruikt. Deze kwamen er al snel achter dat dit koord niet alleen geschikt was voor hun parachutes, maar voor allerlei doeleinden bruikbaar was. Tegenwoordig is paracord het meest gebruikte touw bij outdoor activiteiten.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson