Solar Mollenverjagers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Solar Mollenverjagers

Solar Mollenverjagers

- Geen mollenhopen meer
- Weerbestendig en waterdicht
- Werkt op zonne energie
- Professionele mollenverdrijver
- Diervriendelijke oplossing
- Eenvoudig en effectief
- Voor een strak gazon

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!*
Van: € 49,95
Voor: € 9,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Heeft u ook zo'n genoeg van die grote molshopen die uw mooie aangelegde tuin ontsieren? Heeft u last van vervelende molshopen in uw gazon, moestuin of sportveld? Maak een einde aan deze schade op een diervriendelijke manier. Mollen kunnen namelijk flinke schade toebrengen. De nieuwe mollenverjager is de meest menselijke en milieu vriendelijke manier om uw tuin en gazon vrij van verwoestende knaagdieren te houden. Deze ultrasone mollenverjager is de oplossing. Verjaagt mollen en andere kleine gravende knaagdieren uit uw tuin door middel van ultrasound en frequentietrillingen. Dier- en mensvriendelijk. 

Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier met de zachte zwarte vacht heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt en oppervlakkige gangen met een snelheid van 12 tot 15 meter per uur weet te graven. Omdat hun territoria elkaar kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar met elkaar o.a. via geluiden. Er worden zowel oppervlakkige gangen (de jaaggangen of mollenritten) als dieper gelegen gangen (tot op een diepte van 120 cm) gegraven. De in de grond levende knaagdieren hebben slechte ogen en de natuur heeft hen daarom voorzien van een zeer scherp gehoor en een gevoeligheid voor trillingen in de grond. De mollenverjager is volkomen onschadelijk voor wormen en andere in de grond levende dieren.

Kortom de ideale tool voor diegene die geen schade aan zijn of haar tuin wenst en dit snel en effectief wil bestrijden of voorkomen.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Geen mollenhopen meer
- Weerbestendig en waterdicht
- Werkt op zonne energie
- Professionele mollenverdrijver
- Diervriendelijke oplossing
- Eenvoudig en effectief
- Voor een strak gazon