Solar Led Huisnummer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Solar Led Huisnummer

Solar Led Huisnummer

- Geen stroomaansluiting vereist
- Twee grote LEDs verlichting
- Gaat automatisch aan bij het donker
- Zonnepaneel met ingebouwde batterij
- Waterdichte RVS behuizing
- 6-8 uur brandtijd
- Inclusief cijfers en letters
- Zelfklevend voor op het witte bord

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!*
Van: € 49,95
Voor: € 8,95
+ € 5,95 verzendkosten
OF

Details

Bespaar op uw energierekening met dit design huisnummer met LED verlichting! Veel mensen vergeten de buitenkant van hun woning een luxere uitstraling te geven en zelden wordt aan het huisnummer gedacht. Zonde, want ook daar valt mee te spelen. Vandaag kunt u een luxe design huisnummer aanschaffen, die ook ’s nachts zichtbaar is, dankzij de LED-verlichting. Deze LED verlichting wordt gevoed door een Ni-MH mignon accu, die opgeladen wordt door een zonnepaneel. U heeft dus geen externe voeding nodig.

Laten we eerst even uitleggen wat een Solar LED huisnummer is. Dat is een gemakkelijk af te lezen, verlichte huisnummerplaat met een aantrekkelijk en strak uiterlijk. Goed zichtbaar van een afstand, zowel overdag als ’s nachts. Zodra de duisternis valt gaan de lampen automatisch aan. uw huis is dus altijd gemakkelijk te vinden.

U ontvangt een compleet pakket bestaande uit een plaat waar de cijfers en eventueel letter op gaan, een waterdichte verlichtings-unit van RVS met LED´s en op de bovenkant zonnepaneeltjes en natuurlijk cijfers en letters. Wanneer de zon langzaam richting de horizon verdwijnt en de schemering toeslaat, weet de LED-verlichting van het huisnummer, dat hij aan dient te gaan. Overigens heeft u geen externe voeding nodig voor deze LED-verlichting, want hij werkt op zonne-energie. Geen extra heffing op uw energierekening dus. En u kunt ervan uitgaan dat u de hele avond licht op uw nummertje heeft schijnen, want met een volle accu kan het al gauw zes tot acht uur branden.

Op de witte plaat kunt u zelf de passende combinatie plakken. En aangezien de getallen 0 tot en met 9 drie keer worden geleverd, kunt u dus zowel uw nieuwe als oude huisnummer formuleren indien u gaat verhuizen. Heeft u nog een extra toevoeging? Ook dat is mogelijk. De letters A tot en met F zijn één keer bijgeleverd. Allen groot en zelfklevend. U ontvangt cijfers 0-9, (3x) en een letterset van A-F, (1x) allen groot en zelfklevend om op het verlichte gedeelte te plakken. Voor bevestiging aan de muur worden 2 schroeven en pluggen bijgeleverd.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Geen stroomaansluiting vereist
- Twee grote LEDs verlichting
- Gaat automatisch aan bij het donker
- Zonnepaneel met ingebouwde batterij
- Waterdichte RVS behuizing
- 6-8 uur brandtijd
- Inclusief cijfers en letters
- Zelfklevend voor op het witte bord