Smartwares Blusspray

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Smartwares Blusspray

Smartwares Blusspray

- Grote bluscapaciteit
- Compact formaat
- Minimale vervolgschade na het blussen
- Gemakkelijk te bedienen
- Geen onderhoud nodig
- 3 jaar houdbaar

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 49,95
Voor: € 14,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Kleine brandjes bestrijd u het snelst met een brandblusser, blusspray of een branddeken. u dooft hiermee het vuur snel en voorkomt grotere schade. Zorg er daarom voor dat u altijd een brandblusser, blusspray of branddeken in de buurt hebt; in uw huis, auto, caravan, camper of boot.

Deze Smartwares blusspray is erg handig voor het blussen van beginnende huishoudelijke branden. Door het compacte formaat is deze blusspray erg gemakkelijk in gebruik; licht in gewicht, compact en met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een bus haarlak kan iedereen hem gebruiken! Deze innovatieve blusspray verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop.

Deze blusspray is te gebruiken voor de volgende branden: vast, vloeibaar en bakolie. Zorg er wel voor dat u minimaal een meter afstand houdt van de brand. De Smartwares blusspray is niet alleen handig voor gebruik in huis, maar ook voor gebruik in uw auto of op uw boot. Bescherm de blusser tegen de zon en temperaturen boven de 50°C.

Regelmatige controle van uw brandblusser of blusspray is belangrijk. Op het moment dat er brand uitbreekt, moet u er zeker van zijn dat uw brandblusser of blusspray werkt. Een blusspray heeft geen onderhoud nodig, maar u dient wel de houdbaarheid in de gaten te houden 

Extra informatie

ean 2183929382926
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Grote bluscapaciteit
- Compact formaat
- Minimale vervolgschade na het blussen
- Gemakkelijk te bedienen
- Geen onderhoud nodig
- 3 jaar houdbaar