Push Up Pro

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Push Up Pro

Push Up Pro

- Binnen 10 dagen resultaat
- Voor beginners,
- voor gevorderden
- en voor experts
- Beperkt beschikbaar!

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 29,95
Voor: € 11,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Binnen 10 dagen training al grote lichaamsveranderingen zien dankzij push ups? Klinkt ongeloofwaardig, maar het is mogelijk met de Push Up Pro! De Push Up Pro is bekend van TV en is een nieuw fitnessconcept om je bovenlijf te trainen. Deze full body work-out is geschikt voor beginners, gevorderden en experts. Het ligt aan de posities hoe zwaar je training is. 

Met de Push Up Pro train je de borst, armen, schouders, buik en rug. Je ontlast hiermee je polsen en handgewrichten, die je met gewone push ups wel belast. Door de draaibewegingen van Push Up Pro train je je borstspieren op een intensievere en effectievere manier dan bij gewone push ups.

Beginners
Voor beginnende fitness fanaten is de Push Up Pro ideaal: de polsgewrichten worden ontlast en je borstspieren, bovenarmen en schouders worden flink uitgedaagd, zelfs als je de push ups uitvoert met je knieën op de grond. Dus zelfs als je nog niet sterk genoeg bent voor volledige push ups, boek je met de Push Up Pro al resultaat. Ben je echt nog volledig uit vorm? Dan kun je  rustig beginnen door de Push Up Pro tegen de muur te plaatsen.

Gevorderden
Push ups zijn dé klassieke fitness oefening bij uitstek om het lichaam in vorm te brengen: je borstspieren, schouders, bovenarmen, buik en zelfs je rugspieren worden getraind. Geen wonder dat het leger al eeuwen zweert bij deze oefening. Voor mensen die meermalen per week push ups doen, verliest de push up soms het uitdagende aspect. Met de Push Up Pro breng je echter een nieuwe dimensie aan in je push up routine. Door de draaibeweging moeten je borstspieren en schouders namelijk zwaarder aan de bak. Met de Push Up Pro zal je dus meer spiermassa kweken en vorderingen boeken dan met gewone push ups!

Experts
De Push Up Pro is ontwikkeld door Jack Zatorski, een man die 133 push ups binnen één minuut kan doen en daarmee het wereldrecord in handen kreeg. Deze expert weet bij uitstek wat mensen die fanatiek aan krachttraining doen soms missen bij het doen van gewone push ups: de oefening vergt voor hen te weinig van de borstspieren en draagt vooral bij aan het uithoudingsvermogen. En de fanatiekelingen willen nu juist borstspieren kweken! De Push Up Pro is daarom voor deze groep dé oplossing om alsnog die borstspieren aan te pakken, zonder dat je per sé met gewichten moet stoeien. Voer de oefening uit met je voeten op een verhoging, en je push ups zijn minstens zo uitdagend als bankdrukken met het equivalent van je eigen lichaamsgewicht. De Push Up Pro is dus ook dé tool voor de bodybuilder die op vakantie is en baalt omdat hij niet dagelijks naar zijn sportschool kan!

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Binnen 10 dagen resultaat
- Voor beginners,
- voor gevorderden
- en voor experts
- Beperkt beschikbaar!