Pizza La Casa Pizza

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Pizza La Casa Pizza

Pizza La Casa Pizza 4 persoons

- Gezellig met vrienden of familie
- 4 persoons versie
- Pizza's net zo lekker als in het restaurant
- Terracota deksel
- Origineel steenoven pizza's
- Winnaar van de publieksprijs

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 109,95
Voor: € 49,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Er gaat niets boven een zelfgemaakte pizza. En wat is er nu gezelliger dan gourmetten? Met de pizza gourmet set maakt iedereen zélf zijn eigen mini-pizza’s, gewoon aan tafel! Pizza's gourmetten dus, wat is er nu leuker, gezelliger en voordeliger! Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizza-oven met zijn echte terracotta koepel. Daar omheen de pizza bodems en alle ingrediënten

Het deeg is eenvoudig te bereiden en zo klaar. Tomatensaus erbij en ingrediënten, wat je maar kiest en het feest kan beginnen!

Zet de pizza-oven midden op tafel, met de ingrediënten eromheen. Sommige basisingrediënten voor pizza’s, zoals tomatensaus en mozzarella, kun je misschien het beste dubbel op tafel zetten. Dan heeft iedereen die altijd onder handbereik.

Als iedereen aan tafel zit, kan de pizzapret beginnen. Leg eerste een deegrondje op je spatel en besmeer dit vervolgens met tomatensaus. Laat rondom een randje van een halve centimeter vrij. Zo krijg je een lekker knapperig korstje rondom. Beleg je pizza met ingrediënten naar keuze. 

In de oven, enkele minuten en smullen maar van een echte Pizza, net zo goed als in het restaurant!

Klaar? Smullen maar! 
Als je pizza klaar is, kun je hem van je spatel op een bord laten glijden.

Pas op dat je de hete spatel op een veilige plek weglegt. Ofwel op een goed isolerende onderzetter, of eventueel terug in de oven. Al dan niet voorzien van een nieuwe pizza.

Samen genieten 
Het leuke van pizza gourmetten is dat je niet alleen jezelf, maar ook je disgenoten kunt verrassen. Deel je pizza met iemand anders, proef elkaars creaties en ontdek nieuwe culinaire hoogstandjes op pizzagebied. Je kunt zelfs pizzawedstrijden organiseren, waarbij iedereen elkaars pizza creaties met punten waardeert. Degene die aan het eind van de avond de meeste punten heeft, wint de pizza trofee.

TIP: hou het koel! 
Als je wijn serveert, zet de fles dan niet te dicht bij de koepel, of gebruik - speciaal voor witte wijn - een goed geïsoleerde wijnkoeler, anders heb je voor je het weet glühwein op tafel staan.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Gezellig met vrienden of familie
- 4 persoons versie
- Pizza's net zo lekker als in het restaurant
- Terracota deksel
- Origineel steenoven pizza's
- Winnaar van de publieksprijs