Persoonlijk alarm

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Persoonlijk alarm

- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 16,95
Voor: € 0,00
+ € 4,95 verzendkosten

Details

Voelt u, uw partner of kind zich niet VEILIG? 130 DB persoonlijk alarm!
Tegenwoordig is het opletten geblazen. De maatschappij is verhard en uw veiligheid is niet meer vanzelfsprekend in bepaalde steden en of wijken in Nederland en België. Uw persoonlijke Bodyguard Alarm met lamp is uw persoonlijke bescherming /afweermechanisme.Door het pinnetje uit het apparaatje te trekken, knalt er een oorverdovende sirene van 130 Decibel uit het kastje en dat is tot 80 meter afstand te horen. Belagers, overvallers en ander gespuis slaan hierdoor op de vlucht voordat u iets is overkomen.

Veilig gevoel
U heeft met dit apparaatje op zak een veiliger gevoel omdat u snel de aandacht kunt trekken en daardoor uw mogelijke belager afschrift die daarna de benen neemt. Het geluid kan tot 1 uur aanblijven. Als u het pinnetje / pal terug stopt in het apparaat stopt het alarm,

Met zaklamp
Dit kleine eenvoudig te bedienen apparaat is bovendien voorzien van een zaklamp en een koordje waaraan u het aan uw nek of pols kunt hangen als u zich onveilig voelt.

Past in iedere handtas
De kleine afmeting 9,5 x 6 x 2,5 cm zorgt ervoor dat u het altijd in uw tas mee kunt nemen en nooit voor verassingen komt te staan.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 4,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson
- lorim ipson