Paloma Natuurlijk WC-papier

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Paloma Natuurlijk WC-papier

Paloma Natuurlijk WC-papier

- 2 Laags wc-papier
- Van natuurlijke materialen
- Extra comfort
- Geen gesjouw en getil
- Extra zacht
- Groots inslaan

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 19,95
Voor: € 6,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Toiletpapier is net zoals water een noodzakelijke product om in huis te hebben. We gebruiken het elke dag en het vormt een vaste kost op onze balans.

Toiletpapier heeft geen houdbaarheidsdatum en is een ideaal product om groots in huis te slaan. Dat is precies wat wij hebben gedaan. Doordat wij het groots hebben ingeslagen kunnen wij u vandaag toiletpapier van natuurlijke materialen aanbieden voor een super scherpe prijs. En omdat iedereen dagelijks wc-papier nodig is hebben wij er een mooie deal van gemaakt voor u. De WC-papier die wij u vandaag aanbieden is 2-laags en extra zacht, wat zorgt voor extra comfort. Een ander voordeel van het bestellen van de Paloma wc-papier is dat u het gesjouw en getil nu aan de bezorger over laat.

We hebben veel te danken aan China en ook wc-papier hebben wij te danken onze vrienden uit Azië. Het eerste toiletpapier werd namelijk al in de 14e eeuw gemaakt en geproduceerd in China. Het was toen een luxeproduct wat alleen werd gebruikt door de keizer. En dat terwijl wij nog gebruikt maakten van wol, hennep, gras, water en zelfs van onze handen. Maar toen de propaganda in de 17e eeuw aanwakkerde werden er meer kranten gedrukt en maakten de bestaande middelen plaats voor krantenpapier. De eerste rollen wc-papier verschenen in 1879 in Amerika en vanaf vandaag zijn ze ook bij ons te verkrijgen.

Omdat we meer en meer bezig zijn met het milieu wordt bijna al het toiletpapier gemaakt van oud papier. Deze rollen wc-papier zijn wel heer speciaal. Ze zijn namelijk gemaakt van Natuurlijke materialen, wat beter is voor uw huid. Dit vermindert irritatie bij het schoonmaken na een wc bezoek. Wij hebben groots ingeslagen en kunnen u dus vandaag vier opties aanbieden. Elk pak Paloma wc-papier bevat 8 rollen wc-papier. 

Specificaties

- Van natuurlijk materiaal
- 2 Laags
- 8 Rollen per pak
- 1 rol bevat 15,6M papier
- ± 130 vellen 

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - 2 Laags wc-papier
- Van natuurlijke materialen
- Extra comfort
- Geen gesjouw en getil
- Extra zacht
- Groots inslaan