Laser Leveler

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Laser Leveler

Laser Leveler

- Nauwkeurig lijnen tekenen
- Met nachtlampje
- Voor diverse lijnen
- Achteraf betalen mogelijk

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 29,95
Voor: € 14,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Een klusser kan niet zonder een goede en betrouwbare waterpas. En steeds vaker worden de oude modellen ingeruild door een laserwaterpas. De toepassing van deze moderne techniek geeft de waterpas veel meer mogelijkheden en bovenal veel gebruiksgemak. Er zijn veel verschillende modellen te verkrijgen, variërend van een enkele tot meerdere lasers en al dan niet voorzien van een afstandsmeter. Dit exemplaar heeft maar liefst zes verschillende toepassingen en is bovendien voorzien van een stevige driepoot.


Het apparaat is geschikt voor onderstaande toepassingen;

  • 1. Het maken van een kruislijn.
  • 2. Een enkele laserpunt indicator.
  • 3. Een begane grond lijn.
  • 4. Een verticale lijn.
  • 5. Een hoogteniveau lijn.
  • 6. Voorzien van een nachtzicht led.

Hiernaast is deze laserwaterpas voorzien van zowel een verticale als horizontale 'ouderwetse' waterpas die bijvoorbeeld kan worden gebruikt om het statief goed rechtstandig te plaatsen. Het statief is bij de aankoop inbegrepen. Hierdoor is de laserwaterpas optimaal te gebruiken. Behalve stabiliteit is het gemakkelijk tijdens de werkzaamheden te verplaatsen en hou je altijd twee handen vrij om mee te werken. Door het gebruik van een driepoot statief wordt stabiliteit gegarandeerd en is het apparaat ook buiten goed te gebruiken. 


Het geheel is in lichtgewicht geel kunststof uitgevoerd. Het weegt slechts 123 gram met het formaat van 105 x 55 x 66mm, dus het is gemakkelijk mee te nemen. De laser, met een breedte van slechts 630 tot 680 nanometer heeft een nauwkeurigheid van ongeveer 0,5 mm per meter. Het is niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimten en is niet voorzien van een afstandsmeter. Via drie AG13 knoopcelbatterijen krijgt het apparaat zijn stroom. Laser is een prachtige toepassing maar zorg ervoor dat je nooit rechtstreeks in de laser kijkt omdat dit beschadiging aan het oog kan opleveren. 


Deze laserwaterpas is de perfecte hulp voor iedere klusser die een apparaat zoekt met diverse toepassingen, waardoor iedere klus een stuk gemakkelijker en nauwkeuriger zal worden uitgevoerd. De meegeleverde statief maakt de mogelijkheden nog groter en zal altijd een duidelijke en stabiele laserlijn opleveren.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Nauwkeurig lijnen tekenen
- Met nachtlampje
- Voor diverse lijnen
- Achteraf betalen mogelijk