Kerstboom Zilverspar 90cm

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Kerstboom Zilverspar 90cm

Kerstboom Zilverspar 90cm

- Prachtige kerstbomen
- Frisgroene kleur
- Witte puntjes
- Stevige constructie
- Jarenlang profijt
- 100 tips (takjes)

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!*
Van: € 24,95
Voor: € 9,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Kerstmis lijkt nog ver weg, maar voor dat je het in de gaten heeft is het al zo ver. Wij zorgen alvast voor de voorbereiding en bieden vandaag deze prachtige kunststof kerstboom aan voor een super scherpe prijs! De Silverstar kerstbomen zijn stijlvolle en mooie bomen met fijne naalden. Deze kerstbomen hebben ronde tippen en een frisgroene kleur

U kunt deze kerstbomen geheel naar uw smaak versieren. En dankzij de vele takjes wordt dit versieren wel heel erg leuk en makkelijk: voor alle decoratie en elke kerstbal is wel mooi een plekje te vinden. De takken zitten vol met een combinatie van harde en zachte naalden van verschillende lengtes en diktes. Hierdoor krijgt de boom een uitermate realistische uitstraling. Dit realisme wordt nog verder vergroot dankzij de houtkleurige takjes die tussen de naalden zichtbaar zijn. Door de horizontale onderkant blijft er genoeg ruimte rond de stam vrij voor uw kerststal en alle kerstcadeautjes. 

Kunstmatige kerstbomen zijn al lang niet meer wat ze vroeger waren. Door ontwikkelingen in de (kunststof) technologie zijn deze moderne kunstkerstbomen nagenoeg niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden, zowel in uiterlijk als gevoel. Qua sfeer doen ze dus zeker niet onder voor een echte kerstboom.

Tevens heeft een kunstkerstboom heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u met één slimme investering voor de komende pakweg tien jaar voorzien bent van een prachtige kerstboom. Niet meer jaarlijks op zoek naar een goede boom of in de rij staan bij het tuincentrum. Ook spaart u de natuur, en scheelt het u naalden opzuigen. Verder is een kunstkerstboom de ideale keuze voor hen die allergisch zijn voor de naalden van echte kerstbomen.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Prachtige kerstbomen
- Frisgroene kleur
- Witte puntjes
- Stevige constructie
- Jarenlang profijt
- 100 tips (takjes)