Keramische Auto Kachel & Ventilator

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Keramische Auto Kachel & Ventilator

Keramische Auto Kachel & Ventilator

- Warm en koud
- Eenvoudige montage
- Ontdooien van ruiten
- Lekker warm in de auto
- Keramische technologie
- 12V sigarettenaansteker
- Vrijmaken van beslagen ruiten

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!*
Van: € 39,95
Voor: € 13,95
+ € 5,95 verzendkosten
OF

Details

Hij is er weer, de winter!. En daar komen dan van die ongemakken bij kijken, zoals de lastig op te warmen voorruit. De eerste paar straten voorzichtig en wrijvend met een doek rijden terwijl u hoopt dat de rest van de buurt net zo voorzichtig blind aan het sturen is.

Als u deze Keramische verwarming en ventilator aansluit op de 12V sigarettenaansteker is uw auto binnen enkele ogenblikken lekker warm! Deze keramische verwarming is tevens ideaal voor het vrijmaken van beslagen ruiten. Of voor het ontdooien van de bevroren voor- en achterruit. Een must have voor iedereen! Dit 150W-apparaat is bijzonder zuinig en heeft dankzij de hoogwaardige keramische technologie tot 50% meer vermogen dan traditionele systemen! 

De luchtverwarming kan separaat bij geschakeld worden en is ideaal voor het ontdooien van autoruiten, als voetverwarming, enzovoort. De kachel heeft een hoge efficiëntie door toepassing van een keramisch verwarmingselement en kan de luchtverwarming apart worden ingeschakeld. Door de praktische inklapbare handgreep kan de ventilatorkachel ook in de hand worden gehouden. De kachel is eenvoudig te installeren want u sluit hem gewoon in uw sigarettenaansteker. 

Zelfs niet als hij koude lucht blaast, overigens, want dat kan hij dus ook. Ook in de zomer in het dashboardkastje laten liggen dus! Maar goed, eerst die winter nog door zien te komen. En dat hoeft met zoveel minder lijden en bibberen vanaf nu.

Extra informatie

ean 8711252285023
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Warm en koud
- Eenvoudige montage
- Ontdooien van ruiten
- Lekker warm in de auto
- Keramische technologie
- 12V sigarettenaansteker
- Vrijmaken van beslagen ruiten