I-Shisha elektrische sigaret

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I-Shisha elektrische sigaret

I-Shisha Cherry

- Elektronische waterpijp roken
- In 5 verschillende smaken
- Veel en veel gezonder
- Vele malen goedkoper
- 1 sigaret tot wel 500 trekjes

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 29,95
Voor: € 7,95
+ € 3,95 verzendkosten

Details

Het roken van een waterpijp is immens populair geworden onder zowel jongeren als ouderen. Maar het roken van de tabak voor een uurtje van een waterpijp, een traditie wiens origine voortkomt uit het Midden-Oosten, is slechter gebleken dan het roken van 100 sigaretten.

Nu is er een nieuw alternatief voor mensen die genieten van het roken van een waterpijp, omdat het lekker is en het leuk is. Namelijk de elektronische waterpijp of in de volksmond  “E-SHISHA”. Dit is een variant van de originele waterpijp en het is ook nog eens makkelijk vervoerbaar en wegwerpbaar!

Sterren uit Amerika en England kunnen er geen genoeg van krijgen en de e-shisha is ook in Nederland aan het groeien tot een waar fenomeen. Zit je lekker op het terras, thuis op de bank of loop je op straat. De shishapen is een ware ontspanning in bevat integendeel tot een normale sigaret of waterpijp geen nicotine.

De e-shisha is ontwikkeld om een veiligere waterpijp ervaring tot stand te brengen, op een trendy maar toch discrete manier. Het is een persoonlijk apparaat en is nu de eerste keuze voor iedereen, van beroemdheden, tot mensen die gaan stappen en mensen die gewoon genieten van af en toe een ontspannend sigaretje.

De shishapen proeft exact hetzelfde als een originele waterpijp zonder de tabak, nicotine of teer. Er zitten geen gassen in en ontstaan er geen vlammen of andere moeilijkheden. Daarnaast kan je er overal gebruik van maken en worden ze geleverd in verschillende smaken. Namelijk:

  • Aardbei
  • Appel
  • Kersen
  • Ananas
  • Druif

Al deze smaken geven exact dezelfde ervaring als de originele waterpijp. Het verschil zal je niet merken. Na gebruik is de shisha pen makkelijk weg te gooien en kunt u zo aan een nieuwe beginnen. Alhoewel het enkele dagen zal duren voordat de eerste ook maar op is. 1 E-Shisha pen bevat namelijk tot wel 500 hijsen (trekjes)! 

De shisha pen is een revolutionaire elektronische Shisha zonder nictonine, teer, tabak en is de eerste in zijn soort! Bij onze webwinkel kunt u gemakkelijk de e-shisha bestellen (mits je 18+ bent) en heeft u de pen veilig snel in huis.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 3,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Elektronische waterpijp roken
- In 5 verschillende smaken
- Veel en veel gezonder
- Vele malen goedkoper
- 1 sigaret tot wel 500 trekjes