Hofftech Multitool met extra accessoires

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Hofftech Multitool met extra accessoires

- Vermogen: 220 Watt
- Snelheid: max 21.000 osc. / Min
- Voeding: 100-230 V – 50 Mh
- Slingerhoek: 3,2 °
- Gewicht: 1,2 kg
- Geluidsvermogen niveau: 86DB

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 99,95
Voor: € 49,95
+ € 0,00 verzendkosten

Details

De Hofftech MultiTool is een super handig stuk gereedschap en ook het enige stuk gereedschap wat je ooit nodig zult hebben. Er is geen beter multifunctioneel stuk gereedschap te vinden om te zagen en te schuren dan de MultiTool. Deze Tool werkt heel nauwkeurig en is ideaal voor het afwerken van vervelende klusjes!
Normale elektrische zagen zorgen voor roterende bewegingen, deze MultiTool genereert juist ongelooflijke snelle zijwaartse oscillerende bewegingen. Hierdoor kan je verschillende soorten opzetstukken plaatsen en kan je de MultiTool gebruiken voor schuren, zagen, raspen en polijsten.

De MultiTool heeft verschillende versnellingen en kan maximaal 21.000 oscillerende bewegingen per minuut genereren, zodat je met lage en hoge snelheden kan zagen. Met behulp van de juiste opzetstukken kan je door bijna alle materialen zagen inclusief metalen buizen en tegels! Je kunt hout, beton en metselwerk schuren, voegen verwijderen, vastgelijmde vloeren verwijderen, oude kozijnen herstellen en kitranden verwijderen.

Door de roterende beweging van de machine is hij extra veilig, dus het risico op snijwonden is zeer laag. Met de MultiTool heb je dus 3 machines in een en is makkelijk te bedienen!

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Vermogen: 220 Watt
- Snelheid: max 21.000 osc. / Min
- Voeding: 100-230 V – 50 Mh
- Slingerhoek: 3,2 °
- Gewicht: 1,2 kg
- Geluidsvermogen niveau: 86DB