Hightech Sleutelvinder Smart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Hightech Sleutelvinder Smart

Sleutelvinder Smart

- Nooit meer je sleutels kwijt
- Gadget 2016
- 3 ontvangers, 1 zender
- Een druk op de knop
- Nieuwe search technologie
- Nooit meer te laat

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!*
Van: € 59,95
Voor: € 14,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Schat, waar zijn mijn sleutels?! Herkent u deze zin? Haalt u ook vaak het hele huis overhoop op zoek naar uw sleutels? Trekt u soms de haren uit uw hoofd van frustratie? Stop er onmiddellijk mee want wij hebben een ongelooflijke oplossing voor u met deze slimme Hightech Sleutelvinder!

Het is een welgekend probleem: sleutels kwijt, portomonnee kwijt, afstandsbediening kwijt... En na een half uur zoeken heeft u het eindelijk gevonden, maar daardoor wel te laat op uw afspraak of het begin van uw favoriete programma gemist... Al die problemen zijn nu opgelost dankzij de Hightech Sleutelvinder met 3 ontvangers. Met 1 simpele druk op de knop vindt u zo uw sleutels, portomonnee of telefoon terug.

De sleutelvinder heeft 1 zender en 3 ontvangers. De 3 zenders houdt u in de buurt van uw meest belangrijke spullen. De zender heeft 3 verschillende kleuren. Bij elke kleur hoort zijn eigen ontvanger. Met een knop op de juiste kleur wordt er een signaal gestuurd wat een bereik heeft van maar liefst 10 meter. Dit signaal gaat overigens gewoon door de muren heen! Door het signaal gaat een alarm af bij het desbetreffende voorwerp wat u niet kwijt mag raken, de geluidsterkte bedraagt maar liefst 80 decibel! Nooit meer frustraties over kwijt geraakte spullen dankzij deze super uitvinding!

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!
Magazijnplanning? Ja
Pluspunten - Nooit meer je sleutels kwijt
- Gadget 2016
- 3 ontvangers, 1 zender
- Een druk op de knop
- Nieuwe search technologie
- Nooit meer te laat