Flexibele Tuinslang met Sproeier

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Flexibele Tuinslang met Sproeier

Flexibele Tuinslang met Sproeier

- Kronkelt nooit
- Eenvoudig in gebruik
- Geschikt voor normale kranen
- Uiterst sterk en duurzaam
- Eenvoudig op te bergen
- Automatisch uitrekbaar
- Wordt 3x zo groot
- Universeel aansluitbaar
- Bekend van TV

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 79,95
Voor: € 14,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

De zomer is alweer een tijdje onderweg en dat houdt in dat u weer uw tuin moet betreden en deze goed moet onderhouden. Wij helpen u daarbij met de dagaanbieding van vandaag.

De Garden Hose is makkelijk op te bergen door zijn innovatieve elastische samenstelling. Dankzij de druk van het water breidt de Garden Hose zich uit tot wel drie keer zijn oorspronkelijke grootte. Wanneer u het water afsluit krimpt de Garden Hose uit zichzelf weer naar zijn oorspronkelijke grootte. Dit doet de Garden Hose zeer snel, waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat de Garden Hose uitgebreid is. Het enige wat u hoeft te doen is de slang aan te sluiten op uw buitenkraan.

Doordat deze tuinslang zichzelf weer ophoopt krijgt u gene vervelende knopen in uw tuinslang. Tevens is deze slang een echte lichtgewicht waardoor u geen gesjouw hebt door de tuin heen. Het wordt veel makkelijker om uw tuin te voorzien van water en na de tijd de boel weer op te ruimen. Waar u voorheen veel kracht en moeite had met het oprollen van uw tuinslang is dat allemaal verleden tijd met de Garden Hose. Het in één van de slimste waterslangen op de markt! Daarnaast is hij zeer resistent, ondoordringbaar en verliest geen druk. De slang wordt geleverd compleet met een handig mondstuk met 7 verschillende sproeistanden (douche, platte, centrum, kegel, vol, mist en jet).

Wij bieden u de volgende 3 opties aan:

Optie 1: Garden Hose 5 - 15M van €49,95 voor €14,95
Optie 2: Garden Hose 7,5 - 22,5M van €59,95 voor €19,95
Optie 3: Garden Hose 10 - 30M van €79,95 voor €29,95

Naast het geven van water aan uw planten is de Garden Hose ook uitermate geschikt voor het schoonspuiten van uw auto. Met het bevestigen van een hogedrukreiniger op de slang kunt u ook zeer gemakkelijk uw paden, stoelen en tafels schoon spuiten onder hoge druk. Wees er dus snel bij en profiteer vandaag nog van deze super aanbieding! 

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Ja
Pluspunten - Kronkelt nooit
- Eenvoudig in gebruik
- Geschikt voor normale kranen
- Uiterst sterk en duurzaam
- Eenvoudig op te bergen
- Automatisch uitrekbaar
- Wordt 3x zo groot
- Universeel aansluitbaar
- Bekend van TV