Elektrische sigaret

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Elektrische sigaret

Elektrische Sigaret

- E-Sigaret
- 10 Pack Vullingen
- Atomizer (Verdamper)
- Lithium Accu ( nieuwste generatie )
- USB Kabel om te laden

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 29,95
Voor: € 7,95
+ € 3,95 verzendkosten

Details

Dit is er één voor de verstokte stoppers. De doorgewinterde pogingwagers die het iedere januari weer proberen. En ook één voor de verstokte rokers die niet eens van plan zijn om ooit te stoppen, maar die het gezeur van de gedupeerde omgeving helemaal zat zijn – of die omgeving tegemoet willen komen. Partners met een schone kledingkast en lang golvend haar bijvoorbeeld. Stoppers of rokers: vandaag hebben we de E-sigaret in de aanbieding. Zo'n ding waar u het bestaan van vernomen had, maar dat u nooit heeft uitgeprobeerd.

Voor de stoppers:
Als u ermee wilt stoppen, dan is de klus met deze E-sigaret wat lichter te klaren. Het moeilijkste deel van stoppen zijn de eerste weken: het nicotinegebrek moet zonder hulpmiddelen keihard aangegaan worden, terwijl u de geruststellende handeling van het roken ook niet meer hebt. Met deze E-sigaret wordt een deel van die obstakels met een Pavlov-effect gestild: u bent nog met tussenpauzen aan het 'roken' (u stoomt in feite) waardoor u het rookgedrag kunt afleren. Het nicotinegehalte is vervolgens gestaag af te bouwen. Dan kunt u na een week of wat alsnog cold turkey gaan – de turkey is in ieder geval geen tienkoppig monster met slapeloze nachten meer. Klein kalkoentje dat u de nek kunt omdraaien.

En voor de rokers:
Wals de dagelijkse asfaltlaag wat minder vaak over de longetjes heen en wissel uw bronchiale versnaperingen af met een stoombadje in plaats van echte rook. Het mag inmiddels nergens meer en het scheelt in de schade – dan kunt u die drie sigaretten per dag die echt lekker smaken erin houden en verder sigarettenloos de dag door. Dat scheelt bakken geld, dat scheelt stank, dat scheelt onderhoud in het vergelende huis; het enige dat er uit dit ding komt is waterdamp en aromastoffen. De cartridges gaan ongeveer 30 sigaretten mee (ongeveer 150 inhaleringen). U kunt echt inhaleren: in het cartridge zit een verdamper die de aroma’s vermengt met waterdamp.

De sigaret zelf
De E-sigaret bestaat uit een en batterijendeel, een cartridge en een lampje; precies gevormd als een sigaret. De batterijen zijn standaard via USB op te laden en de laders (ja, ook één voor in de auto) worden meegeleverd. De Li-Ion accu gaat lekker lang mee en met 10 cartridges per bestelling bent u ook wel even zoet. Het lampje brandt als u aan het roken bent, dus de ervaring wordt aardig benaderd en u kunt kiezen tussen de smaken Tabak en Menthol. Gezond roken! Nieuwsgierig? De prijs is klein genoeg voor het enorme voordeel. Voor portemonnee en gezondheid

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 3,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - E-Sigaret
- 10 Pack Vullingen
- Atomizer (Verdamper)
- Lithium Accu ( nieuwste generatie )
- USB Kabel om te laden