Draadloze parkeersensoren

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Draadloze parkeersensoren

Draadloze parkeersensoren

- Voltage: 12 V + 2V(DC)
- Max verbruik: 3.5W(max)
- Detectie Afstand: 2.0M - 0.3M
- Display Afstand: 2.0M~0.3M
- Alarming Distance: 75dB

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 79,95
Voor: € 32,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Word je ook altijd zo zenuwachtig van krappe parkeervakken in garages, verstopte stoepjes wanneer je achteruit rijdt, en meer van dit soort gespuis? Dan is deze parkeersensor precies wat je nodig hebt!

Deze parkeersensor maakt gebruik van een elektromagnetische sensor die obstakels detecteert die het magnetische veld onderbreken. Jij als bestuurder wordt dan gewaarschuwd door middel van drietonige pieptonen en ook door middel van een display in drie kleuren. Bovendien is de sensor niet alleen geschikt voor ieder type auto, maar ook voor busjes, campers en auto’s met trekhaak!

Bevestiging is eenvoudig: de vier sensoren bevestig je in de bumper met het meegeleverde boortje. Deze sluit je aan op het zender kastje. De display die je op je dashboard zet maakt vervolgens draadloos contact met het zenderkastje, tot wel 8 à 10 meter. Je hoeft dus geen kabels van achter naar voor te trekken, ideaal toch!?

Zodra je de auto in achteruit zet springt de sensoren aan. De sensoren beginnen vanaf twee meter afstand met piepen. Naarmate je dichterbij het obstakel komt volgen de piepjes elkaar sneller op. Daarnaast geeft de display door middel van groene, oranje en rode balkjes aan hoeveel ruimte je nog hebt. De piepjes en de display laten je tot 30 centimeter van het obstakel achteruit rijden, zodat je de ruimte optimaal benut. Zo strak stond je nog nooit geparkeerd! 

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Voltage: 12 V + 2V(DC)
- Max verbruik: 3.5W(max)
- Detectie Afstand: 2.0M - 0.3M
- Display Afstand: 2.0M~0.3M
- Alarming Distance: 75dB