Design Rookloze Asbakken

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Design Rookloze Asbakken

Design Rookloze Asbakken

- Weg met vieze sigaretten
- Verdrijft de geur
- Inclusief filter
- Modern en handig design
- Eenvoudig schoon te maken
- Geurvrije ruimtes

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 39,95
Voor: € 9,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Deze gekke aanbieding verdrijft de stinkende geur van sigaretten en sigaren. Met deze rookloze asbak kunt u de geur van as en rook in uw huis sterk verminderen. Deze rookvrije asbak zorgt er namelijk voor dat rook en geurtjes van sigaretten in de asbak achter blijven en niet in de lucht terecht komen. De lucht rondom de asbak wordt gefilterd en vervelende geurtjes worden direct opgenomen.

Altijd maar die vieze stinkende peuken in uw huis, na een feestje of in uw garage. Wij snappen dat u er helemaal flauw van bent. Met deze elektrische asbak bent u daar helemaal van verlost. De asbak heeft tevens een modern ontwerp en een ideaal design om een sigaret uit te drukken zonder dat deze uit de asbak valt.

Iedereen kent dus wel de nare geur die een rokende sigaret of een gebruikte asbak afgeeft. Of ... iemand zit te roken en legt een brandende sigaret in de asbak. De indringende geur die dat verspreid kan erg hevig zijn. Met deze rookvrije elektronische asbak voorkomt u deze nare luchtjes.

De rook wordt gefilterd zodra deze door elektrische filter stroomt. Deze asbak wordt geleverd inclusief deze elektrische filter die elke dag zijn werk uitstekend zal doen! De rand van de asbak bestaat uit een uniek ontwerp. De sigaret dooft zodra deze tot aan de rand van de asbak is opgebrand, en valt er niet in.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Weg met vieze sigaretten
- Verdrijft de geur
- Inclusief filter
- Modern en handig design
- Eenvoudig schoon te maken
- Geurvrije ruimtes