Defort 59 delige Boren en Bitset

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Defort 59 delige Boren en Bitset

Defort 59 delige Boren en Bitset

- Nooit meer op zoek naar dat ene boortje of bitje
- Enkel de meest gebruikte boren en bits
- Handige cassette met bits en boren
- Professionele kwaliteit
- Onmisbaar in elke werkplaats
- Nergens goedkoper

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!*
Van: € 39,95
Voor: € 9,95
+ € 5,95 verzendkosten
OF

Details

U kent het wel, druk aan het klussen en een schuur vol met gereedschap. Een hoofd vol creatieve ideeën, maar eigenlijk bent u de meeste tijd kwijt aan het zoeken van gereedschap. Waar liggen ook alweer die bits en waar heb ik die boren nou weer gelaten. Met deze handige cassette vol met bits en boren heeft u zeeën van tijd over, want alles is in een oogopslag terug te vinden!

Deze cassette is uitermate secuur samengesteld. De makers van dit product hebben er namelijk voor gekozen om enkel de meest gebruikte boren en bits in de cassette met het doorzichtige venster te stoppen. Zo heeft u bij elke klus de goede boor en/of bit bij de hand. 

De productlijn van Defort biedt een brede keuze aan elektrisch handgereedschap, vaste machines en andere apparaten voor het huis, de garage en de tuin. De producten onder de vlag van dit sterke merk worden gefabriceerd volgens de meest moderne procedures en ondergaan constant de strengste kwaliteitscontroles. Op deze manier kan Defort een constante kwaliteit garanderen. Voor iemand die graag de handen uit de mouwen steekt is Defort hét merk om de geschikte gereedschappen en toepassingen te vinden. Van krachtige boren en verfijnde grasmaaiers tot apparaten om vloeren te reinigen en de auto schoon te houden. De ontwikkelaars streven er naar om u in elke situatie van veel gebruiksgemak, veiligheid en ergonomisch slim ontworpen apparatuur te voorzien. Zoekt u apparaten waarop en waarmee u kunt bouwen? Defort is er altijd voor u.

Extra informatie

ean 4260258291322
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd Voor 12:00 Besteld, Morgen in huis!
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Nooit meer op zoek naar dat ene boortje of bitje
- Enkel de meest gebruikte boren en bits
- Handige cassette met bits en boren
- Professionele kwaliteit
- Onmisbaar in elke werkplaats
- Nergens goedkoper