Coeber Ace Waterdichte Draadloze Speaker

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Coeber Ace Waterdichte Draadloze Speaker

Coeber Ace Waterdichte Draadloze Speaker

- Bluetooth versie: 4.0
- Uitgangsvermogen: 4 Watt * 2
- Werktijd: 8-10 uur
- Afmetingen: 55mm*75mm*175mm
- Accucapaciteit: 2200mAh

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 124,95
Voor: € 59,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

De Coeber Ace is een Bluetooth waterdichte speaker, van compact formaat waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. De speaker heeft een ingebouwde microfoon, waarmee handsfree gebeld kan worden. De waterdichte speaker is te gebruiken met ieder audioapparaat. Apparaten met Bluetooth kunnen verbonden worden via de Bluetooth verbinding of NFC verbinding. Apparaten die niet beschikken over deze functies, kunnen verbonden worden door middel van de meegeleverde aux-kabel. Daarnaast is het ook mogelijk om muziek af te spelen via een microSD kaart.

Uniek

Het Ace-model is een unieke Bluetooth waterdichte speaker. Het model heeft namelijk een stijlvolle vormgeving en elegante kleuren. De speaker heeft daarbij knoppen op het model zitten, waarmee uw telefoon bestuurd kan worden. Zo kan de afspeellijst bediend worden; u kunt switchen tussen nummers in uw afspeellijst of de muziek stopzetten. Daarnaast kan er met een knop de stembediening van de telefoon aanzetten, waarmee u vervolgens via de microfoon in de Bluetooth speaker uw telefoon kunt besturen. De twee krachtige ingebouwde speakers zorgen voor een hard en zuiver stereogeluid. Hiermee kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek.

Waterdicht

De Coeber Ace is voornamelijk bekend door haar waterdichtheid. De Bluetooth speaker is zo gemaakt, dat de speaker niet alleen tegen druppels kan maar ook geheel onderwater gehouden kan worden. Zelfs de muziek kan hierbij afgespeeld worden. Ben dus niet bang om de speaker in de buurt van het water te houden, hij is ervoor gemaakt. Deze functionaliteit is vooral handig in de buurt van zwembaden,  badkamers, bubbelbaden en andere watergelegenheden.

Afspeeltijd

De waterdichte speaker heeft een accucapaciteit van 2200mAh, wat een accuduur van 8 tot 10 uur garandeert. De 3 LED indicators op de speaker weergeven het accuniveau van de speaker. Zo weet u op tijd, wanneer u de speaker moet opladen. De speaker kan opgeladen worden door middel van de meegeleverde micro USB kabel.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Bluetooth versie: 4.0
- Uitgangsvermogen: 4 Watt * 2
- Werktijd: 8-10 uur
- Afmetingen: 55mm*75mm*175mm
- Accucapaciteit: 2200mAh