5 meter LED strip

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • 5 meter LED strip

5 meter LED strip

- Inclusief LED controller, 230V adapter
- en afstandsbediening
- Direct plaatsbaar dmv 3M plakstrip
- Voorzien van 300 LED's
- Volledig waterdicht en kan ingekort worden
- Maak iedere ruimte Uniek

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 119,95
Voor: € 24,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Voor meer sfeer in en buiten huis! Maakt elke kamer in huis uniek! Ontdek de vele mogelijkheden van deze LED lichtstrip (in de vorm van een handige plakstrip) en laat je fantasie de vrije loop gaan. Wil je rode, gele, groene, blauwe, roze, turquoise of gewoon wit licht? Alles is mogelijk. Je hebt nu al een prachtige 5-meter LED strip voor €27,95 ipv €119,95! 

De LED lichtstrip is flexibel en eenvoudig te installeren. De strip is snijdbaar en past hierdoor overal in huis. De strip is ook nog eens makkelijk te bedienen door de bijgeleverde afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk deze strip buitenhuis te plaatsen, doordat deze LED lichtstrip waterbestendig is!

De LED strip wordt geleverd met afstandsbediening, LED controller en 230V adapter geleverd. Met de afstandsbediening kun je het licht dimmen (100-10%) of versterken. Ook onthouden ze de laatste stand waarop hij gestaan heeft. 

De R+G+B kun je zelf verstellen in verschillende kleuren. Daarnaast heeft hij 16 kleuren standaard voorgeprogrammeerd zodat je hem altijd gemakkelijk in verschillende kleuren kunt instellen. Ook is het mogelijk om in te stellen dat hij de hele tijd van kleur veranderd. In totaal bevat de strip 300 R+G+B SMD LED's. Deze kunnen met elkaar combineren om de gewenste kleur te realiseren. Bestel dus snel om je interieur eens flink op te leuken!

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Inclusief LED controller, 230V adapter
- en afstandsbediening
- Direct plaatsbaar dmv 3M plakstrip
- Voorzien van 300 LED's
- Volledig waterdicht en kan ingekort worden
- Maak iedere ruimte Uniek