24-delige make-up kwasten set

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • 24-delige make-up kwasten set

24-delige make-up kwasten set

- Van hout of gewoon zwart
- Altijd de juiste kwast
- Handig opberg tasje
- Achteraf betalen mogelijk
- Gratis Verzending

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 59,95
Voor: € 17,95
+ € 5,95 verzendkosten

Details

Goede make-up is erg belangrijk. Je wilt immers geen troep op jouw gezicht smeren. Daarnaast is het ook belangrijk om goed materiaal te hebben. Zo kun je de make-up namelijk het mooiste aanbrengen. Met deze 24-delige make-up kwastenset kun je dat doen. De vele kwasten zorgen ervoor dat jij de perfecte kwast hebt voor elke werkje. Daarnaast zijn de kwasten erg fijn op het gezicht. 

De professionele kwasten geven je genoeg mogelijkheden. Je hoeft jezelf nooit meer te frustreren over verkeerde maten. Je koopt ze namelijk allemaal tegelijk. Het set bevat maar liefst zes gezichtskwasten. Deze zijn te gebruiken voor het hele gezicht. Daarnaast zijn er ook twee kwasten speciaal voor de wenkbrauwen. Deze maken het bijwerken hiervan kinderspel. Make-up gebruiken was nog nooit zo makkelijk. Om het af te maken zijn er ook nog 16 verschillende kwasten speciaal voor de oogschaduw. Je zult dus nooit meer kwasten te kort hebben! 

Zoveel kwasten raak je natuurlijk makkelijk kwijt. Omdat dit niet de bedoeling is, is hier ook over nagedacht. Het set bevat namelijk ook een gratis opbergtas. Hier kun je al jouw nieuwe kwasten eenvoudig in opbergen. Zo heb je een snel overzicht van de mogelijkheden en kun je make-up opdoen in een record tijd. Dat scheelt veel tijd tijdens het ochtendritueel. Dan kun je lekker langer in bed blijven liggen (of de make-up nog geconcentreerder opdoen natuurlijk).

De handige kwasten zijn verkrijgbaar met een houten steel of met een zwarte steel. Zo kun je de kwasten kiezen die het beste bij jouw stijl passen. Op deze manier worden ze ook nog eens een mooi stuk decoratie voor op jouw make-up tafel! Je kunt iedereen laten zien hoe mooi en professioneel jouw kwasten zijn. Je lijkt hiermee wel een visagiste en krijgt waarschijnlijk snel het vertrouwen van jouw vriendinnen om ook de make-up van hen te mogen doen!

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 5,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Ja
Pluspunten - Van hout of gewoon zwart
- Altijd de juiste kwast
- Handig opberg tasje
- Achteraf betalen mogelijk
- Gratis Verzending