2 FLEXO-drinkbussen 0,48L

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • 2 FLEXO-drinkbussen 0,48L

2 FLEXO-drinkbussen 0,48L

- Herbruikbaar
- Opvouwbaar
- Vaatwas bestendig
- Altijd overal bij je
- Beschrijfbaar

✓ 2 jaar garantie
✓ 14 dagen zichttermijn
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Levertijd: 7 werkdagen*
Van: € 15,98
Voor: € 6,95
+ € 1,95 verzendkosten

Details

Met deze FLEXO drinkbussen neem je je drinken mee zonder enig afval achter te laten! Na gebruik kan je hem gewoon opplooien, in je tas steken en de volgende keer weer gebruiken! De 3-lagen PE plastic zorgen voor een robuuste en duurzame fles die je makkelijk overal mee naar toe neemt en zelfs kan invriezen. Bovendien kan je hem ook gebruiken als icepack in tijden van nood!

Overal mee naar toe
Bovendien schrijf je er makkelijk je naam op zodat je perfect weet van wie welke drinkbus is. Altijd bruikbaar en flexible: naar het werk, op vakantie of... om te sporten! De FLEXO's hebben namelijk allemaal een karabijnhaak waardoor je ze makkelijk kan vastklikken aan je rugzak of broek!

Lege FLEXO? Rol op en stop hem eenvoudig weg in je broekzak/handtas, thuis kan je hem uitwassen en hergebruiken.

Altijd meenemen
Daarnaast is FLEXO dankzij zijn karabijnhaak uiterst geschikt tijdens het sporten, feesten en op vakantie. Je kan hem invriezen, personaliseren en natuurlijk ziet hij er hip uit!

Duurzaam
De FLEXO is vervaardigd van duurzaam plastiek. Deze sterke grondstof zorgt ervoor dat je FLEXO perfect herbruikbaar is waardoor hij je partner onder de meest extreme omstandigheden blijft. Door je FLEXO te herbruiken verminder je de afvalberg en spaar je meer milieu.

Vaatwas bestendig
Iedereen kan FLEXO reinigen. Haal het mondstuk en de clip van je FLEXO, blaas hem lichtjes op en leg hem omgekeerd op het bovenste schap van je vaatwas of dompel hem gedurende enkele minuten onder in warm water.

Extra informatie

ean Nee
Verzendkosten € 1,95
Merk OEM
Levertijd 7 werkdagen
Magazijnplanning? Nee
Pluspunten - Herbruikbaar
- Opvouwbaar
- Vaatwas bestendig
- Altijd overal bij je
- Beschrijfbaar